Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hoczek László 2017 augusztusában visszavonult a Kitaibel Pál verseny szervezőbizottságából. A verseny folytonosságának biztosításához szükséges szervezői és lebonyolítói háttér felépítése időt igényel, ezért az iskolák és a versenyzők számára megnyugtató módon a versenyt a 2017/2018-as tanévben nem tudjuk meghirdetni. A verseny országos döntőjének megrendezését a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári kara a jövőben továbbra is vállalja. Ugyanakkor, az iskolai, és megyei/fővárosi fordulók lebonyolításához a versenybizottság keresi azt a szakmai tapasztalatokkal rendelkező teamet, amely a szervezőmunkát eredményesen tudja megvalósítani.

A 2016/2017-es tanévben lebonyolított verseny országos döntőjébe bejutott tanulók számára szervezett lehetőségről a Felhívásból tájékozódhatnak.

Üdvözlettel, a szervezők

Felhívás és jelentkezési lapKedves Diákok! Kedves Felkészítő Tanárok!
 
A 2016/2017-es tanévben a Kitaibel Pál verseny megyei fordulóiból országosan mindössze 10 megyéből és Budapestről érkeztek jelentkezések az országos döntőbe. A szakgimnáziumokból kevesebb mint 20 diák jelentkezett az országos fordulóba.
Ezért Hoczek László javaslatával egyetértve az országos döntőt lebonyolító Széchenyi István Egyetem szervezésért felelős kollégái arra a döntésre jutottak, hogy a 2017. október 6-7-ére meghirdetett országos döntő nem kerül megrendezésre.
A Széchenyi István Egyetem viszont szeretné, ha a diákok felkészülése és a felkészítő tanárok munkája nem veszne kárba, ezért az egyetem munkatársai szeretnék, ha a döntőbe jutott tanulók az intézmény 2017. november 22-én Győrben megrendezésre kerülő Tudományos Diákköri Konferenciája keretében mérnék össze tudásukat.
Erről hamarosan részletesebb tájékoztatást kapnak az érintett felkészítő tanárok email-ben Dr. Zsédely Eszter egyetemi docenstől (zsedely.eszter@sze.hu).
 
Megértésüket köszönjük!


A döntést indokló levél

  Utolsó módosítás: 2017. szeptember 7.
   
  Versenyfelelős: Dr. Zsédely Eszter
   
  A honlapot gondozza: Gergely Tibor

(A nevekre kattintva küldhet levelet.)